0416-343166

WetBrush

“De ultime anti-klitborstel voor elk haartype”

 

Dé haarborstel van dit moment is ongetwijfeld de WetBrush! Met z’n felle kleuren en hippe prints is het een echte eyecatcher en dankzij het innovatieve design is de WetBrush geschikt voor elk type haar.

De WetBrush is uniek door de IntelliFlex™ borstelharen die ultra dun, flexibel en stevig genoeg zijn om zelfs de heftigste klitten te ontklitten. De uiteinden van de borstelharen zijn voorzien van speciale SofTips™ die de hoofdhuid licht masseren tijdens het borstelen. Daarmee wordt de doorbloeding van de hoofdhuid gestimuleerd wat helpt haaruitval te voorkomen.

De WetBrush is geschikt voor de meest gevoelige hoofhuid en kan zowel op nat als op droog haar gebruikt worden. Verder is de WetBrush te gebruiken op dik of dun haar en op krullend of stijl haar. Bovendien is de borstel perfect te gebruiken bij extensions en pruiken. Deze borstel is niet voor niets de nummer 1 haarborstel in de VS!

Wet Brush Nederland
Wet Brush Nederland
Wet Brush Nederland
Wet Brush Nederland
Door het brede assortiment aan prints, kleuren en types past de WetBrush in elke winkel of salon. Ben u benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze collega’s.