0416-343166

TEAOLOGY

“Tea is a miraculous medicine for the maintenance of health. It also had the extraordinary power to prolong life.”

 

TEAOLOGY is ontwikkeld uit passie voor skincare, thee en innovatie door een Italiaans team van professionals uit de internationale beauty industrie.

Het maakt optimaal gebruik van de buitengewone eigenschappen van thee om het proces van huidveroudering op celniveau tegen te gaan door een unieke technologie te ontwikkelen die polyfenolen uit de verschillende theesoorten onttrekt. Voor het eerst wordt een complete lijn gezichts- en lichaamsverzorging ontwikkeld op basis van de wonderlijke eigenschappen van thee extracten met de meeste plezierige texturen. De lijn is geschikt voor een zeer brede doelgroep en richt zich op de meest bekende behoeften van vrouwen in alle leeftijden: van hydratatie tot anti-aging, van gladmakend naar afslankend en anticellulite.

TEA INFUSION SKINCARE

Teaology Research ontwikkelde een unieke technologie waarbij de werkzame ingrediënten van verschillende soorten thee via warmte infusie aan hele theeblaadjes worden onttrokken.
Hieruit ontstaat een concentraat aan polyfenolen met een krachtige antioxidant werking. Daarmee is deze uitzonderlijke infusie een waar jeugdelixer voor de huid. Tea Infusion Skincare staat centraal in elk Teaology product: de unieke infusie is aan elke formule toegevoegd om de huid een instant verjongende boost te geven.

TEAOLOGY
TEAOLOGY
TEAOLOGY
TEAOLOGY

0% Water, 100% THEE INFUSIE

De formules in de Teaology producten bevatten infusies en extracten van vier verschillende soorten thee die geselecteerd zijn aan de hand van de verschillende huidbehoeften.

Groene Thee

 

Rijk aan vitamine C en Epigallocatechinegallaat (EGCG); de meest effectieve catechines die een krachtigere antioxidant werking hebben dan vitamine E.

 

Witte Thee

 

Deze theesoort bevat de hoogste concentratie aan catechines, doordat deze wordt gemaakt van de jongste blaadjes en knopjes van de plant en die dus nauwelijks bewerkt zijn.

 

Zwarte Thee

 

Rijk aan cafeïne, theobromine en thee flavonoïden die een antioxidant- en stimulerende werking hebben.

Blauwe Thee

 

Combineert de antioxidant werking van groene thee en de stimulerende werking van zwarte thee.

 

TEAOLOGY
TEAOLOGY
TEAOLOGY
TEAOLOGY

Bent u benieuwd naar dit prachtige merk? Wij staan klaar voor al uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!