0416-343166

Luigi Borrelli

 

Luigi Borrelli staat centraal in de geschiedenis van de Napolitaanse kleermakerij. Traditie, vakmanschap, aandacht voor details, sterke banden met Napolitaanse couture en een moderne twist zijn fundamenteel. Luigi Borrelli is er voor de mondige man die focust op kwaliteit en zijn krachtige imago. In 2016 besloot het Italiaanse luxe modehuis Luigi Borrelli om dit merkimago te completeren met een accessoire dat het personage van de krachtige, energieke man op de beste manier uitdrukt: een luxe parfum. Net zo onzichtbaar als de machtige allure die om de Borrelli man heen hangt, net zo fascinerend als de Borrelli stijl. Luigi Borrelli weet als geen ander dat kleding en parfum de man niet maken, het is een wederzijds spel waarin alleen de meest prestigieuzen zullen winnen.

De Luigi Borrelli geuren zijn exclusief en bestemd voor de zelfverzekerde, succesvolle man die op zoek is naar unieke stukken, soms expliciet gerealiseerd voor hem zoals een op maat gemaakt kostuum. Alleen objecten van hoge kwaliteit, gemaakt met de beste materialen en ingrediënten, vangen zijn aandacht. Luigi Borrelli, Royal Collection of Fragrances bestaat uit unieke, fascinerende en kwalitatief hoge geuren, elk met een eigen beleving.

Luigi Borrelli Parfum

COTTON: een aromatische interpretatie van het Luigi Borrelli DNA. De compositie opent met de zuiverheid en frisheid van een sneeuwwit, schoon overhemd, wat is verwezenlijkt door lavendel, roos en bergamot. Het gevoel van comfort en behaaglijkheid wordt in het hart van de geur gecreëerd met een verbond van vanille en iris en noten van salie en mos. Een zachte fluweelachtige textuur wordt onderstreept met een elegante toon van rozen, gecombineerd met het nobele karakter van amber, musk en vetiver.

VICUÑA WOOL: een Chypre-geur die de traditionele combinatie biedt van vetiver en noten van citrus en is verrijkt met Italiaanse bergamot in zijn kern. Zwarte peper en citroen in de top, onderstreept met Elemi (een etherische olie uit hars), brengt harmonie met zich mee. Een hart met eikenmos en tonen van bitter leer, zorgen voor een sterke, mannelijke noot. Dit gaat over in het klassieke Chypre akkoord van musk, patchoeli en barnsteen. Een geur die het gevoel geeft van het aanraken van een fijne trui, gemaakt van natuurlijke wol en de fijnste vetiver vezel.

CASHMERE: een aromatische ode aan de subtiliteit en duurzaamheid van kasjmier. Een compositie op basis van een interactie tussen muskus en zacht vetiver. De topnoot is gebouwd met tonen van zwarte peper en bergamot, wat vervolgens zijn stappen zet richting een hart van wierrook, labdanum en rokerig bloemig guaiac hout. Het resultaat is een energiek, houtachtig en musk-poederachtige omhelzing die het gevoel van een semi-transparante rokerige kasjmier sjaal belichaamd.

Luigi Borrelli Coton
Luigi Borrelli VICUÑA WOOL