0416-343166

Geuren

“You are never fully dressed without your signature scent”

Monaco

Monaco, ‘s werelds meest prestigieuze en extravagante vorstendom, heeft nu een geur dat exclusief zijn naam mag dragen. De geuren zijn kostbaar, intens, ambitieus en delicaat, net zoals Monaco zelf ook uitdraagt.

De luxe en elegantie die de Grimaldis en Monaco uitstralen is gevangen in twee prachtig luxueuze geuren voor hen en voor haar. Elke geur is voorzien van het zeer exclusieve vorstelijke zegel van Monaco.

Dirk Bikkembergs

Sexiness, sport-stylish en team spirit zijn de kernwoorden voor de geurlijn van het iconische Dirk Bikkembergs. De geurlijn past perfect bij de sportieve man die uitsluitend gaat voor het beste en die kiest voor kwaliteit.

Dirk Bikkembergs

Ferrari

Al 70 jaar domineert Ferrari de wereld van de autosport en doet de harten van vele autoliefhebbers sneller kloppen. Enzo Ferrari, de grondlegger van het wereldberoemde automerk, ontwikkelde tijdens zijn leven een enorme passie voor auto’s, motoren en snelheid. In 1947 zag de eerste Ferrari het levenslicht. Sinds die tijd brengt het Italiaanse merk, gedreven door innovatie en technologie, maar vooral ook door passie en toewijding, de meest geavanceerde sportwagens voort. De prestaties van deze auto’s zijn uiteraard opzienbarend: acceleratie en snelheid geven de coureur de ultieme sensatie.

Dit gevoel heeft Ferrari doorvertaald naar een reeks van verschillende geurlijnen, speciaal ontwikkeld voor de man die het Ferrarigevoel in zijn DNA heeft en dus passie voor snelheid, risico, uitdagingen en een oog voor detail heeft.

ICEBERG

Iceberg werd in 1974 bekend als dé ontwikkelaar van modieuze sportkleding met een twist. Na dit sportieve succes, breidde het merk zich snel uit met lederwaren en jeans en inmiddels is Iceberg een ware Italiaanse dynastie die een perfecte reputatie heeft opgebouwd in de wereld van luxe fashion.

Iceberg is een dynamisch merk met een breed assortiment aan producten die vasthouden aan de kernwaarden waar Iceberg voor staat: modern, revolutionair, elegant, fris en puur. De geuren van Iceberg belichamen deze kernwaarden feilloos door een breed assortiment van geuren te bieden. Van de fris en levendige 74 geuren tot de intensief en elegante geur van Iceberg White.

Ferrari
ICEBERG Perfumes

Acqua Di Portofino

Portofino is de parel van de Riviera di Levante, de tak van de Ligurische Rivièra, waar de zon opkomt. Het is een gastvrije haven die in de Romeinse tijd diende als een rustplaats voor schepen die van Rome naar Marseille gingen. Portofino was al beroemd aan het begin van de vorige eeuw, maar het werd in de jaren vijftig pas een toeristische trekpleister. Kunstenaars, acteurs, schrijvers, beroemdheden komen hier van over de hele wereld. Het dorp is elegant op een ontspannen manier.

De geuren van Acqua di Portofino zijn uniek en belichamen de charme van de Portofino haven en de betoverende zee. Net zoals de Portofino haven, zijn de geuren exclusief, sportief, verfijnd en elegant. Het ingrediënt wat deze geuren z’n Mediterraanse karakter geeft, is de Pittosporum, een typische Mediterraanse boom die groeit in de bergen achter de baai van Portofino.

La Martina

La Martina is een exclusief Argentijns merk dat volledig is geïnspireerd door de Polo sport. La Martina verzorgt dan ook de kleding van onder andere het nationale Polo Team van Argentinië maar ook dat van Engeland en de prestigieuze universiteiten Harvard, Oxford en Cambridge.

In 2006 bracht La Martina haar eerste geur uit wat direct een groot succes werd. Ook de geuren hebben een link met de polosport en worden gecombineerd met invloeden van de Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires. Inmiddels heeft La Martina meerdere parfums voor zowel dames als heren op de markt gebracht. La Martina parfums zijn exclusief, vol passie en karakter en zijn verrijkt met de meest verfijnde ingrediënten.

Mercedes-Benz

“The best or nothing” dát was het motto van Gottlieb Daimler, grondlegger van het merk Mercedes-Benz. Dit motto wordt nog altijd in acht genomen bij alle producten die het Mercedes-Benz merk mogen dragen.

Excellentie in geur en design is waar de geuren van Mercedes-Benz voor staan en dat zie en ruik je terug in de geuren. Elke geur van Mercedes-Benz straalt ware moderne elegantie uit door de perfecte balans te vinden in frisheid en elegantie. Mercedes biedt tijdloze geuren voor zowel heren als dames.

Mercedes-Benz