0416-343166

Evody

 

EVODY is zoveel meer dan alleen een naam, het is een resultaat van een unieke en gedeelde passie… EVODY Parfums biedt een beleving, ware stemmingsparfumerie die volledig naar de naar de wensen en perceptie van de makers in ontwikkeld.

Op zoek naar nieuwe creatieve talenten, openden Régine en Cérine openden hun eerste prestigieuze “niche” parfumerie in 2006 in het hart van Saint Germain des Prés die ze Evody noemden. Daarmee waren ze een van de eersten in Parijs die zeldzame, intieme en kostbare geuren aanboden. Door deze magische en verslavende olfactorische omgeving droomden ze ervan hun eigen geuren te creëren. De parfums die Régine en Cérine maken, weerspiegelen hun persoonlijkheid, hun humeur en hun verlangens … Aangemoedigd door hun klanten, werden de eerste parfums gecreëerd door Régine en Cérine welke als snel de best-sellers in de boetiek werden. En zo werd EVODY Parfums geboren.

De naam is niet willekeurig gekozen, maar is gebaseerd op het idee van evodia, de “boom van honderdduizend bloemen”. Hiermee in het achterhoofd houdend dat er nog duizenden geuren te ontdekken en ontwikkelen zijn.

Luigi Borrelli Parfum

COLLECTION GALERIE bestaat uit drie verschillende opussen, geïnspireerd door hedendaagse kunsttrends. In de loop van de tijd wordt kunst voortdurend opnieuw uitgevonden en de kunstenaars die bijdragen aan deze continue evolutie zijn een eindeloze bron van inspiratie. De geuren van Collection Galerie zijn een poëtische ontmoeting tussen schilderkunst en parfum zijn de bron van deze veelzijdige geuren.

COLLECTION PREMIÈRE bestaat uit acht geuren die de absolute hoogtepunten van het leven van de makers belichamen: jeugdige onbezorgdheid, de eerste liefde, het wonder van zwangerschap … Régine en Cérine hebben deze kostbare momenten als een herinnering vertaald in een geur, een mooie manier om de mooiste momenten van het leven tijdloos te maken.

COLLECTION D’AILLEURS bestaat uit vijf unieke geuren die een eerbetoon zijn aan de ware pracht van de wereld. Denk aan de ontelbare rijkdommen van de natuur, de diversiteit van de verschillende culturen of de intense rust die in het leven te vinden is. De geuren in de Collection d’Ailleurs vertegenwoordigen de makers’ zeer persoonlijke interpretaties van verre plaatsen. Olfactorische beelden die de passies van deze moeder en dochter samenbrengen: reizen, natuur en geur …

Luigi Borrelli Coton
Luigi Borrelli VICUÑA WOOL