0416-343166

Deborah Milano

“Make-up met Italiaanse flair”

 

Deborah Milano werd in 1962 opgericht door Giampiero Bonetti die met een revolutionair concept kwam: maak schoonheid toegankelijk voor elke vrouw, overal. Sinds die tijd is Deborah Milano onverbiddelijk in het verspreiden van het woord ‘beauty’ over de hele wereld. En met succes, want Deborah Milano wordt gezien als een symbool voor lifestyle en beauty met uiteraard de Italiaanse roots inachtnemend.

Uniek aan Deborah Milano is haar nauwe samenwerkingen met legendarische designers tijdens het creëren van nieuwe producten. Deze samenwerking heeft ertoe geleid dat elk product een unieke formule en specifieke uitstraling heeft. Deborah Milano levert echte “objects you want to touch”.

Passie, beauty, creativiteit en aandacht voor detail en smaak, dat is waar Deborah Milano voor staat. Naast de iconische designs van de verpakkingen blinkt Deborah Milano uit door de hoge kwaliteit van de producten die wordt gegarandeerd doordat Deborah Milano gebruik maakt van eigen laboratoria. Alle producten zijn dermatologisch en opthalmologisch getest en bieden een hoge prijs- kwaliteitsverhouding. In tegenstelling tot de concurrentie ligt de focus bij Deborah Milano daarnaast op het bieden van een uitmuntende service voor zowel retailer als consument.

Deborah Milano Nederland
Deborah Milano Nederland
Deborah Milano Nederland

Deborah Milano’s Formula Pura

“Pure schoonheid met guilt-free cosmetica en reiniging”

 

Inmiddels zijn veel vrouwen bezig met een gezonde en duurzame levensstijl. Maar pure schoonheid komt niet alleen van binnen, maar zeker ook van buiten. Vrouwen hebben steeds meer behoefte aan natuurlijke cosmetica van hoge kwaliteit. Daar speelt Deborah Milano perfect op in met de nieuwe Formula Pura make-up lijn. De Deborah Milano Formula Pura make up lijn biedt high-performance producten met geavanceerde formules die dezelfde prestaties als een traditioneel cosmetisch product garanderen, maar geen parabenen, siliconen, petrolatum (minerale oliën, paraffine en vaseline), alcohol en parfum bevatten. Hierdoor zijn de producten zeer geschikt voor de gevoelige huid en wordt het risico op allergieën geminimaliseerd.

 

Deborah Milano Nederland
Deborah Milano Nederland
Deborah Milano Nederland
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Deborah Milano voor u als retailer? Neem dan zeker contact met ons op.

 

Deborah Milano Nederland