0416-343166

alessandro International

 

alessandro International is in 1989 ontwikkeld in Duitsland door Silvia Troska, bekend in de nagelindustrie als de Queen of Nails. De eerste 10 jaar heeft alessandro International zich volledig gefocust op de distributie in nagelsalons. Echter, ook in de retail branche bleek er een grote vraag te zijn naar dergelijke producten van salonkwaliteit. Dat heeft alessandro International doen besluiten hun producten ook in de retail branche aan te bieden.

Dankzij meer dan 25 jaar aan ervaring, kan alessandro International vertrouwen op een hoog niveau aan vakkennis, wat zich dagelijks in de nieuwe product- en gebruiksideeën weerspiegelt. alessandro International staat bekend als dé innovatiekoploper in de markt en is dan ook zeer trots op haar vele patenten en wereldprimeurs, die steeds opnieuw de rol als vooroplopend bedrijf in de hand-, nagel- en voetcosmetica bevestigen.

alessandro International biedt complete producten en verzorgingslijnen voor handen, nagels en voeten en levert daarnaast exclusief professioneel gereedschap, dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Ook regelmatige primeurs en door de actuele modetrends geïnspireerde looks staan in de focus van de alessandro International filosofie, de vrouwen op deze aarde enkel het beste te willen bieden.

Striplac

Een baanbrekende technologie van alessandro International! STRIPLAC wordt net als een nagellak aangebracht, 60 seconden in de compacte LED-lamp uitgehard en glanst aansluitend met een perfect lakresultaat. Mocht er van kleur gewisseld moeten worden, dan wordt STRIPLAC gewoon losgetrokken en is de nagel daaronder gezond en onbeschadigd.

Verzorging

Met de NAILSPA, HAND!SPA, PEDIX en Express lijnen van alessandro International hebben we alles in huis voor perfect verzorgde handen, nagels en voeten. Iedere hand, voet en nagel is uniek, daarom hebben we een veeltal ndividuele producten voor de unieke behoeftes van de consument.

Nagellakken

De nagellakken van alessandro International worden al jaren door professionals geadviseerd en door het brede assortiment worden er geen wensen onvervuld gelaten. Naast de prachtige kleurlakken biedt alessandro International een groot scala aan Top- en Base Coats, French Manicure producten en verzorgingslakken aan.

Alessandro Striplac
Alessandro HandSpa
Alessandro Nagellak
Bent u benieuwd wat alessandro International voor uw winkel kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.